LEDLEASE koncept 

Kunder kan modtage gratis LED lamper og fortager derefter regelmæssige indbetalinger over f.eks. en 2 årig periode, baseret på de opnåede energibesparelser.

Lightzones LEDLEASE koncept er banebrydende i Danmark og gør mulighederne for energivenlig belysning større end nogensinde tidligere. Lightzone udtaler, at det giver deres nye LED lyskilder væk, som gengæld får De en andel af de energibesparelser som de skaber.

Baseret på de energibesparelser, som konverteringen til LED lyskilder skaber, bliver afskrivningen over en f.eks. 2 årig periode, til en slags løbende betaling for de energivenlige lyskilder. Leasing tanken bliver derved et alternativ, til en traditionel investering.

Tilbagebetalingssatsen beregnes ved hjælp af kundens aktuelle el-pris, (pris pr kilowatt-time), og det gennemsnitlige timeforbrug dagligt. Ved hjælp af disse tal, beregner Lightzone en betalingsplan over en f.eks. 2 årig periode, således at Lightzone modtager en andel af modtagerens fremtidige besparelser. Efter de 2 år, overføres det fulde ejerskab til kunden, som derefter høster den totale energibesparelse.

Ideen med “giveaway” er beregnet til at gøre energibesparelser så enkle og opnåelige som muligt.” Ved at give vores nye lyskilder væk, fjerner vi automatisk den tilbageholdenhed, som er skabt i lyset af de relativ høje indkøbspriser, som i øjeblikket ses på LED markedet.

Lightzone vil naturligvis kunne tilbyde lyskilderne billigere ved direkte køb, men ved “giveaway” kan det ses som et fordelagtigt tilbud, fordi kunden bliver fri for den økonomiske investering. Lightzone påtager sig praktisk talt den finansielle investeringen, for at give kunden en gratis måde til at opnå de store besparelser. Modellens fordele kan måske bedst beskrives, som en investering med nul indflydelse på virksomhedens cash flow.

Valget mellem “giveaway” og direkte køb, giver kunden mulighed for optimal udnyttelse af rammerne inden for energibesparelser. “Det er op til den enkelte virksomhed, at vælge den passende model, lige meget hvad der vælges, er det en win-win situation. Der er store besparelser at hente, uanset præferencer,” sagde han.

Lightzone har været en stor medspiller i game’et om at finde de rette produkter til markedet, “de sidste 2 år har vi stort set ikke lavet andet end at kvalitetsteste og sikre vores lyskilder lever op til forbrugerens behov”. Ring og hør nærmere. Se mere her..