Hvad er led

LIGHTZONE udvikler løbende LED lyskilder, derfor har vi altid har den nyeste og bedste LED teknologi på markedet. LED, Light Emitting Diode, på dansk en lysdiode. Lysdioder er små elektroniske halvlederchip, der udsender lys, når der sendes strøm igennem.

Der er ikke, som i andre lyskilder, glas eller gasser under tryk. Med LED er det lettere at integrere lys, hvor det hidtil har været umuligt. Lysdioderne er så gode og effektive, at de vil udkonkurrere en række af de eksisterende lyskilder.

Fordele ved LED: Lang levetid, samt lave driftsomkostninger Store elbesparelser (optil 80–85%) Afgiver betydelig mindre varme ift. traditionelle lyskilder Mindre belastning på ventilationen (nedsætter behovet for køling) Fuld lysstyrke ved tænding Kan dæmpes (hvis elektronikken kan dæmpes) Indeholder ikke kviksølv Udsender ikke UV stråler Nedsætter CO2-udslip.

Få et uforpligtende tilbud

Relateret

Led skærme

Vi producere og levere LED storskærme. Kontakt os for at finde den rette løsning til din virksomhed.   

Neonskilte

Vores LED neonskilte bliver leveret i den bedste kvalitet, og til den bedste pris på markedet. Vi kan designe dit personlige neonskilt sammen, ellers kan du vælge mellem de eksisterende designs på shoppen.  

Facadeskilt

Overvejer du et nyt facade-skilt til din virksomhed, nyt liv til din facade, og samtidig tiltrække flere kunder. Kontakt os, og vi finder den bedste løsning for dig.